matig begin voor de Meeuwen!

Toegevoegd op 18 september 2010 om 00:00 door Ugur Unal
Whatsapp Facebook Twitter


matig begin voor de Meeuwen!
vandaag was het zo ver, de competitie ging van start.
vorige seizoen met de zelfde groep jongens in de C1 kampioen geworden in de 3e klasse, dit seizoen weer samen, alleen nu in de B1 en in de 2e klasse.
dat is toch een stap hoger, met dat in ons achterhoofd hebben we als doelstelling niet degraderen!
eerste wedstrijd van de competitie moesten we tegen Besiktas B1.

voor de wedstrijd wisten wij al dat wij vandaag de underdog waren, want onze tegenstander is vorig seizoen in de zelfde(2e klasse) klasse kampioen geworden maar door omstandigheden niet naar de 1e klasse gegaan.
maar...we speelde thuis, het was mooi weer en de jongens hadden er zin in dus het kon zomaar een hele andere middag worden dan vooraf gedacht!
de wedstrijd was begonnen en in de eerste 5 min leek het erop dat de Meeuwen de gasten vandaag heel moeilijk zouden maken, maar helaas ging na de eerste 5 min van alles mis!
besiktas kwam op een 1-0 voorsprong, de spits van besiktas tikte de bal er makkelijk in na dat marc de bal niet kon vangen.
de zelfde spits heeft eigenlijk de hele wedstrijd bepaald, na het doelpunt die hij had gemaakt begon hij erg onsportief gedrag te tonen en haalde 2 keer flink door op mij spelers en begon flink te schelden tegen mij spelers, de meeuwen reageerde er niet op, maar het was duidelijk te zien dat de concentratie helemaal weg was.
achterin begonnen we heel veel fouten te maken, de aansluiting vanaf het middenveld was er bijna niet en de spitsen werden ook niet bereikt! na 15 min kreeg besiktas een strafschop(gavin was duidelijk te laat). de strafschop ging er in, 0-2.
niet veel later kwam was de wedstrijd al eigenlijk beslist, besiktas scoorde de 0-3.
dit was ook de ruststand!
in de kleedkamer was de trainer woedend! omdat zijn spelers door een onsportieve tegenstander zich zelf hebben laten kennen, waardoor we met 0-3 achter stonden.
na rust probeerde we toch nog iets om er nog wat van te maken, maar helaas in de 1e min van de tweede helft kregen we tegendoelpunt, 0-4.
toch gaven de meeuwen het niet op en bleven druk zetten, in de eerste helft hadden we nog net 1 kans gehad maar in de tweede helft hadden we er veel meer.
maar de bal was vandaag niet onze vriend, hij wou maar niet in het doel gaan.
na stuk of 4 grote kansen die we hadden gemist kregen we en vrijetrap.
onze specialist gavin stond achter de bal en krulde hem prachtig binnen! 1-4.
na dit doelpunt geloofde de meeuwen erin dat er nog wat te halen viel, we kregen hele grote kansen die we maar niet konden afmaken, de grootste kans was van ozan die helemaal alleen voor het doel stond en over schoot!
missen was moeilijker, maar ozan kreeg dit toch voor elkaar jammer genoeg!
tjaa... als je zelf niet scoort, doet je tegenstander dat wel! 10 min voor tijd schoten ze de 1-5 binnen.
we moesten nu uitkijken dat we niet nog meer doelpunten tegen zouden krijgen.
dat gebeurde gelukkig niet! gavin mocht zijn 2e van de middag binnenschieten en dat was ook meteen de uitslag!

2-5 verloren, jammer maar onze tegenstanders hebben de overwinning wel verdiend , ze waren gewoon fysiek veel sterken dan ons! volgende week uit bij DRL B1, heel lastig maar we willen niks meer dan onze eerste 3 punten binnen halen en daarvoor zullen we er dan ook keihard tegen aan moeten!

Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento