De eerste punt voor de meeuwen!

Toegevoegd op 25 september 2010 om 00:00 door Ugur Unal
Whatsapp Facebook Twitter


De eerste punt voor de meeuwen!
Vandaag onze 2e competitiewedstrijd, uit tegen DRL B1!
We wisten voor de wedstrijd al dat het uit bij DRL altijd lastig is, het elftal dat vandaag tegenover ons stond was een ploeg dat voor een groot deel uit 2e jaars B spelers bestond en aangevuld met C1 spelers van vorig seizoen. DRL C1 & B1 speelde vorig seizoen allebei 1e klasse.
Dus we wisten dat we het lastig zouden krijgen, maar wij hadden maar 1 doel voor de wedstrijd en dat was onze eerste punt(en) halen.

De eerste 10 min ging de wedstrijd gelijk op en kregen beide ploegen geen kans om dat er aan beide kanten goed verdedigd werd.
na zo een kwartier gespeeld te hebben begon het keihard te regenen, de regen had heel veel invloed op het spel.
DRL B1 probeerde door lange ballen een doelpunt te maken en de meeuwen wouden door goed samenspel voor het doel te komen.
De meeuwen kwamen ook voor het doel, na een mooie aanval van rechts stond Jonathan C. tegen de keeper, hij koos ervoor om de bal terug te leggen op de 16 waar gavin stond.
helaas kwam de bal achter gavin waardoor deze goede kans verloren ging.
De eerste doelpunt van de wedstrijd was voor DRl, door een misverstand achterin kwam de spits van DRL tegenover shu te staan en kon hem makkelijk binnen schieten.
na het doelpunt van DRl moesten wij uitkijken, want drl begon steeds meer op ons helft te voetballen en kregen voor rust nog 2 grote kansen omdat eerst devon uitgleed en vervolgens ook shu, maar gelukkig schoten ze de bal er niet in.
De ruststand was 1-0
Na rust waren de meeuwen nog beter als de 1e helft, er werd heel goed samen gespeeld en we waren achterin niet meer zo zwak als in de eerste helft.
we kregen al heel snel kansen met ozan, gavin en marc.
maar de gelijkmaker kwam toch via iemand anders!
devon nam de hoekschop richting de 2e paal waar wali stond, wali(valdrin) maakte vandaag zijn debuut bij de B1, hij speelde de afgelopen weken nog voor de C1 maar door zijn goede prestaties mocht hij naar de B1.
De bal kwam richting wali en hij kopte de bal schitterend binnen, 1-1.
na dit doelpunt geloofde de meeuwen erin dat er meer te halen viel. we voetbalde nu op hun helft en we kregen met marc en ozan 2 grote kansen maar jammer genoeg gingen ze er niet in.
maar de doelpunt zat in de lucht, na een sneller counter en wat gerommel in de achterhoede van DRL kwam gavin oog in oog te staan met de doelman, gavin bleef heel rustig en maakte zijn 3e van het seizoen, 1-2.
het gejuich van de meeuwen na dit doelpunt liet zien dat er een echte TEAM op het veld stond!
maar goed zoals we al de hele wedstrijd geen geluk hadden, hadden we dat nu ook niet, 40 seconden na onze doelpunt maakte DRL weer de 2-2.'
de linksbuiten wou een voorzet geven maar de bal belande met veel geluk in de doel via de binnenkant van de paal.
heel jammer maar we konden daar eigenlijk niks aan doen.
maar zo als we gewend zijn van de meeuwen, gaan zij altijd door, de meeuwen bleven maar druk zetten.
we namen wel iets te veel risico`s waardoor DRl ook een paar goede kansen kreeg maar niet kon afmaken.
in de laatste 2 min was het nog heel spannend, marc ging op de keeper af, de keeper kwam uit en marc kapte de keeper maar kon niet scoren omdat de keeper hem neerhaalde, maar tot onze grote verbazing legde de scheidsrechter (die voor de rest een prima wedstrijd floot) de bal NIET op de stip en gaf een achter bal.
maar ook hier konden we hier niks aan veranderen, de achter bal werd ver getrapt door de keeper, de bal kwam bij de rechtsbuiten die op snelheid richting doel ging net voor shu legde hij de bal af op de spits die voor een lege doel stond maar de bal er niet in kon krijgen.
na dit schot floot de scheidsrechter af en wij hadden onze eerste punt binnen en we hadden goed gespeeld.

volgende week spelen we thuis tegen IJVV De Zwervers B2, dan willen wij onze eerste 3 punten binnenhalen en daar gaan we ook voor!!
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs
magento